Deze Instagram-promotie-apps helpen je het meeste uit je Instagram-inspanningen te halen – of het nu gaat om het creëren van boeiende berichten, het monitoren van je Instagram-analyses of het converteren van je Instagram-volgers naar klanten.

Hier zijn de top 10 van Instagram-promotie-apps die je nodig hebt om een ​​fool-proof Instagram-marketingplan te maken:

1. Flipagram

Met Flipagram kunt u een reeks foto’s maken en samenvoegen om een ​​snelle (diavoorstellings) video voor Instagram te maken. Ze noemen ze ‘fotovideo-verhalen’.

Dit type Instagram-bericht is een snelle en gemakkelijke manier voor volgers om hun producten te consumeren – het is veel sneller dan handmatig foto’s doornemen – omdat de foto’s slechts ongeveer een seconde worden gezien voordat de volgende in beeld is.

Woonaccessoires winkel Womens Favorites gebruikt Flipagram om zijn volgers op Instagram voor te stellen aan hun nieuwe collectie.

2. Instasize

Vergeten om een foto in instasize te maken? Maak je geen zorgen. Download de gratis app Instasize en het comprimeert de foto naar Instagram-formaat. Zó kun je gerust je foto’s delen.

3. ScheduGram

Qp zoek naar een app waar je content kan in plannen? Dan is deze app een topper om te installeren!

ScheduGram is uniek in zijn soort – het is een webgebaseerde tool waarmee je je Instagram-foto’s en -video’s nu of later kunt publiceren.

Wat maakt ScheduGram zo anders? In tegenstelling tot andere Instagram-planningstools, plaatst ScheduGram de foto daadwerkelijk op Instagram voor jou – in plaats van je eraan te herinneren de afbeelding zelf te posten.

4. Repost

Wist je dat 65% van de Instagram-gebruikers zegt dat ze zich vereerd voelen wanneer een merk hen @ noemt ? Repost is een gemakkelijke manier om uw volgers zich gewaardeerd te laten voelen.

5. Iconosquare

Analyseer snel je likes, volgers en berichten die gevolgd worden. Iconosquare is dé analyse-app voor Instagram. Aanbevolen en door online marketeers ontwikkeld is deze dashboard-app een prioriteit om te hebben.

6. Snapseed

Snapseed is Google’s eigen fotobewerkingstoepassing. Hiermee kunnen gebruikers verschillende effecten / verbeteringen bewerken en selecteren. Als alternatief kan Snapseed automatisch de kleur en het contrast van uw afbeeldingen aanpassen.

Een leuk ding met Snapseed is de “filter opslaan” -functie waarmee gebruikers de filtercombinatie kunnen vinden die ze het leukst vinden en deze opnieuw kunnen gebruiken.

7. Mulpix

Mulpix is ​​een Instagram-zoektool waarmee gebruikers kunnen zoeken naar het trefwoord of de woordgroep van hun bedrijf en kunnen zien welke activiteit rond die term plaatsvindt. Het is een geweldige manier voor bedrijven om een ​​idee te krijgen van welke berichten het beste werken voor concurrenten of rond een bepaald type inhoud.

8. CrowdFire

Crowdfire is een desktop- en mobiele app die je sociale media-accounts verbindt, manieren van groei identificeert en vervolgens inhoud en berichten aanbeveelt die volgens jou succes voor je Instagram-profiel zullen genereren.

9. . Afterlight-app

Afterlight is de ultieme Instagram-beeldverfragende tool die gebruikers biedt …

  • 74 filters
  • 78 texturen
  • 128 frames

10. Snel (QUICK)

Snel maakt het super eenvoudig om tekst aan afbeeldingen toe te voegen en te uploaden naar Instagram, allemaal vanuit hun app.