Zó Wijzig je de resolutie van je foto's en je hebt Nóóit meer ruis in je foto's

Herken je dit: een prachtige foto gemaakt met je smartphone en 'WTF, mijn foto is niet scherp naderhand het formaat gewijzigd is.' Hoe los je dit op? Nou in de Facebookgroep van 'Help ik heb een Webshop' kwam deze vraagstelling voorbij. Hoe los je dit op? In de volgende stappen leg ik je graag uit, hoe je resolutie van je foto sterk blijven. Dat betekend: geen verloren pixels.

OMG… Ik ben overgestapt van WordPress naar Lightspeed

Wow! Mijn webshop Womens Favorites is overgestapt van software ontwikkelaar. Ik gaf mijzelf één maand de tijd om van een Wordpress-website over te stappen naar Lightspeed. Ik krijg van webwinkielers de vraag: 'Is het te doen? Was het niet lastig? Ja voor jou is het makkelijk want, je hebt een voordeel: je bent een vormgever. ' Ik geef in dit artikel antwoordt op de struggels en overstap.

Fotografie: Stichting RAUM utrecht

Na 3 maanden bewust geen fotografie klussen te doen, bedacht ik mij; het is tijd voor variatie. Na 12 dagen achter elkaar gefilmd te hebben voor een Disney productie ben ik eindelijk vrij. Vanavond om 19.30 uur beantwoorden we deze vragen met Teddy Tops, Oscar Kocken en vier tafelgasten! Kom je ook luisteren en meepraten bij RAUM (Utrecht)? 💘 Entree is gratis!